Skip to content

Septembris 2023 bildēs

Pirmo reizi biju Tallinas ielas kvartālā tēvu dienas ietvaros. Vizuāli man patika, tēvu dienas aktivitātes arī varēja pabaudīt – bērni, protams, tēvu diena faktiski ir bērnu diena un tā tam arī ir jābūt.
Zvirbuļu siena turpat Tallinas ielas kvartālā. Tā jau viss jauki un skaisti, bet pilnākai sajūsmai man trūkst alternatīvāku ēdināšanas, dzeršanas vai citu iestāžu. Tādu kā Aleponija vai Bolderāja.
Paviesojos Stradiņa slimnīcā, tur preses izdevumi okupantu valodā. Parūpējos, lai tie nonāktu piemērotākā vietā. Slimnīca apstiprināja, ka tie tur novietoti nesaskaņoti.
Turpat pie Stradiņa slimnīcas cienījama vecuma ēciņa Meteora ielā 12. Pavisam pēc grausta vēl neizskatās, bet ar cerīgu nākotni arī ne.
Rīgas Domes ēka “uzsēdusies” uz Jaunavu ielas un iestiklojusi to. Stiklos mēdz ielidot un nosisties migrējoši putni. Bildes ar līķīšiem nelikšu, bet ar bērniem trīs tādus atradām.
Valmieras / Tallinas / Deglava krustojuma pārbūves rezultātā no Pērnavas ielas vairs nevar tik ātri tikt uz Valmieras ielu, toties ir plaša bezmaksas stāvvieta un gājēji, ejot pa Deglava ielu, beidzot var šķērsot Valmieras ielu. Nav nemaz tik slikti.
Mūžīgā Matīsa ielas bedre. Reizēm kāds tur kaut ko salabo, bet rezultāts nemēdz turēties ilgāk par dažiem mēnešiem.
Jauneklis iegāja pagalmā, izvīkšķīja no kabatas PSRS karogu, uzlika uz pleciem un lepni iesoļoja kāpņu telpā.
Tas pats jauneklis atpakaļceļā, nez, kur pazaudējis savu lupatiņu.
Neesmu ne īpašs cilvēku fotogrāfiju, ne retro bilžu cienītājs, bet tik skaistu attēlu kā šo Fotogrāfijas muzejā esošo, reti gadās redzēt. Autoru un gadu, protams, aizmirsu piefiksēt. Bērniem šis muzejs īsti pie sirds negāja.
Tēva dienas portrets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *